Welkom!
5 april 2009 - Enschede, Nederland
Dag allemaal,
wij gaan deze reislog gebruiken om jullie op de hoogte te houden over onze belevenissen de komende 5 weken naar het zuidelijk halfrond.
We zullen op 11 april vertrekken naar Hong kong om vervolgens 4 dagen later door de reizen naar Nieuw zeeland waar we 3 weken gaan rondreizen per auto.
Daarna gaan we Fleur opzoeken in Sydney om te kijken of haar "haaienwond" inmiddels is genezen

Geweldig mooie foto trouwens ;)
Leuk om nu ook te kunnen lezen/zien hoe het jullie vergaat in het verre verre zuiden. Jullie gaan een geweldige tijd hebben! Tot 9 mei!
Liefs
Wat lees ik nu? Een hele wereldreis in het verschiet, en dan overmorgen al vertrekken? Wat ontzettend leuk! Goed om jullie zo vrolijk met de voorbereiding bezig te zien.
Heel veel plezier.
Groetjes, Marco
Klinkt goed, maar is het nu niet winter in Nieuw Zeeland ? Afgelopen jaren is NZ erg populair voor trektochten. Minstens 3 FLO-ers en 3 vrienden (net klaar met de studie) hebben tussen de 3 weken en 2 jaar aldaar vertoefd.
Doe Fleur de groeten.
EMN
Ik wens jullie heel veel plezier op deze geweldige reis!! geniet iedere dag en ik zal jullie volgen via deze site.
pas goed op jullie zelf!! en geniet natuurlijk ook van de tijd samen met Fleur.
Heel veel liefs,
Karin
Vanaf een zz (zonnige zolderkamer) wensen wij jullie een heerlijke reis toe.
Wat moet het fantastisch zijn jullie Fleur so far from home te ontmoeten.
Nogmaals veel plezier en heel veel genieten.Toi toi toi !
Groetjes Wilma en Dick
Vanuit en warm en zonnig Beuningen willen wij jullie een hele fijne reis toewensen.
Geweldig om Fleur weer te zien en dan nog een tijd samen vakantie houden,
Geniet er maar lekker van en pas goed op jullie zelf
Veel plezier en de groeten aan Fleur.
Veel liefs van Frans en Yvonne
Goede reis en heel veel plezier aan de andere kant van de wereld en bovenal geniet ervan!
We keep in touch.
Sweet!
Liefs, Gert-Jan.
Jullie zitten nu waarschijnlijk in het vliegtuig. Hopelijk niet al te veel turbulentie. Heeeeel veel plezier in Hong Kong (kun je lekker naar de Chinees)en in Nieuw Zeeland. Lijkt me prachtig, Doe Crowded House de groeten. Ik ga jullie volgen.
Greetz,
Ton
Groetjes Nino en Gerry
We hopen dat jullie een voorspoedige reis hebben gehad.
En natuurlijk de traditie in ere hebben gehouden, door op paasmorgen ergens in de lucht een eitje te hebben "getikt".
Geniet van jullie reis . We verheugen ons al op jullie reisverslagen.
groetjes Wim en Wilma
Heel veel plezier de komende tijd enne, kijk uit voor de spoiders he?
Groetjes Jolien en Lawrence en een dikke knuffel van Lune en Nora
volgen!! Al veel kangoeroes gespot?? From Oldenzaal